Prive Safari, tentsafaris in Tanzania en zuid Kenia

Combination safari

Kenya - Tanzania open again!

    Home          Contact          Information request       News        Clients ratings and photo's        Q&A          Links

Why choose for Prive Safari?
How travel Prive?

Tanzania

National parks
Wildlife
Summary of our safari programs
Out of Africa
Adventurous Prive
Lengasiti Maasai
The South and East

The Great Migration

in Tanzania & Kenya

Climbing Kilimanjaro
Relax on the beaches
Flights Int/domestic
Safari with children
Conditionsdisclaimer

Support the Maasai Lengasiti Primary School in Tanzania.

Buy their calendar!

Site update: 28/7/2008

 

Ho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campsites.

Normally you camp on established campsites in the national parks where other parties can join you. Most of the times these campsites have some washrooms and water supply.

 

Special campsites.

Op these campsites zijn geen faciliteiten zoals water en sanitair en het zijn vaak niet meer dan een gemaaid stuk grond met een naambordje, midden in de bush. In ieder Tanzaniaans nationaal park zijn er special campsites, maar met name in de Serengeti, een gebied van 200 bij 200 kilometer, liggen de special campsites ver van de gebaande paden en zijn ideaal op het kamp op te slaan op de route van de Great Migration, de trek van 1.500.000 gnoes en 300.000 zebra's. De Serengeti parkorganisatie heeft recent een tiental nieuwe special campsites geopend.

Wij selecteren met u op basis van  het seizoen die campsites die het meest bij uw voorkeur aansluiten. Voor een verblijf op een special campsite moeten er bij de Tanzaniaanse Nationale Parkorganisatie wel enkele maanden van te voren vergunningen worden aangevraagd. De extra kosten die hiervoor in rekening worden gebracht bedragen € 25 per persoon per dag.

 

Altijd verblijft u in klassieke safaritenten met stahoogte en heeft u een eigen douche en toilettent bij u, zodat u niet afhankelijk bent van de soms beperkte, of ontbrekende, lokale faciliteiten.

 

Campsite with swimming poolCampsites met zwembad.

Geen van de campsites in de nationale parken heeft een zwembad. De aanwezigheid van water betekend over het algemeen overlast van wild en met name olifanten.

Buiten de parken zijn er wel enkele campsites waar u of de kinderen een verfrissende duik kunnen nemen. Wij kunnen aan de hand van de safari route zo'n campsite voor u selecteren.

  

Special campsite in the bush

 

 
Privé Safari, naturally!

Copyright Privé Safari.com  Telephone: + 31 23 56 57 138  E-mail: info@privesafari.com